Foto: Alamy
Serie A

Hylder Serie A-dansker: Håber han fortsætter

Jens Odgaard fik chancen fra start, men måtte lade sig udskifte efter en times spil uden mål mod Salernitana. Alligevel var Bologna-træner Thiago Motta vild med, hvad han så fra danskeren.

Det var ikke Jens Odgaard, der stjal rampelyset, da Bologna mandag eftermiddag slog Salernitana med 3-0. 

Den 25-årige angriber formåede hverken at notere sig for mål eller assists, da han efter 64 minutter blev pillet ud til fordel for holdets topscorer Joshua Zirkzee, der er på vej tilbage fra en skade. 

Bologna-træner- og den tidligere PSG, Barcelona og Inter-spiller, Thiago Motta, havde alligevel kun rosende ord til overs for danskeren efter opgøret. 

- Fremragende præstation. Han kunne være blevet serveret bedre, fordi han er placeret som en rigtig angriber for at gøre arbejdet færdigt. Vi havde situationer, hvor den sidste aflevering ikke var god nok, men han har arbejdet hårdt, siden han ankom, og jeg håber, at han fortsætter sådan, lød det fra Thiago Motta til DAZN. 

Jens Odgaard er ejet af AZ Alkmaar, men skiftede i januar til Bologna på en lejeaftale, hvor han indtil videre står noteret for to mål på seks kampe. Begge mål er faldet som indskifter, men i de seneste tre kampe, hvor han har fået chancen fra start, er det altså ikke blevet til mål. 

Næste opgave for Odgaard og co. er søndag eftermiddag på udebane mod Frosinone. Her er topscorer Joshua Zirkzee efter alt at dømme klar til at starte inde, hvorfor Odgaard formentligt bliver degraderet til bænken igen.