• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lars Gram-Hanssen

Hylder Kjær og Zlatan: Har sat en retning for alle

Foto: Getty Images

Simon Kjær er nu blevet hyldet af Milan-direktør Ivan Gazidis, der også fremhæver Zlatan Ibrahimovic efter Milans første mesterskab i 11 år.

Af Lars Gram-Hanssen

Simon Kjær var i syvende himmel søndag, hvor landsholdskaptajnen omtalte Serie A-triumfen med Milan 'det absolut største i karrieren'

Og i forbindelse med guldfesten er den 33-årige dansker også blevet hyldet af Milan-direktør Ivan Gazidis, der har valgt at fremhæve Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic, selvom førstnævnte på grund af en knæskade ikke har spillet siden december.

- De har været meget vigtige. Vi har en ung gruppe med stærk karakter, men når man tilføjer mennesker som dem - ikke bare spillere, men mennesker som dem - med deres lederkvaliteter, sætter det en retning for hele gruppen. Og gruppen har så gjort et fantastisk stykke arbejde ved at følge Zlatan og Simon. Det, de har givet gruppen, har gruppen givet tilbage til dem. Så jeg er meget glad på Simons og Ibras vegne, for det er en stor gave til dem begge, siger Ivan Gazidis således til TV 2 Sport

Simon Kjær nåede i denne sæson blot at spille 11 kampe i Serie A, efter at danskeren i december blev alvorligt skadet. Den danske forsvarsspiller er dog ved at være klar igen, for efter 3-0-sejren over Sassuolo afslørede Kjær således overfor TV 2 Sport, at han kunne være kommet i kamp, hvis Milan havde været ramt af skader eller karantæner i den altafgørende kamp.