Video : Tipsbladet
Serie A

Hyldes: Du er en topspiller og en super person

Nu tidligere holdkammerat sender mange roser til danske Jens Stryger Larsen.

De var holdkammerater i Udinese, og så var de også gode venner. Men fremadrettet er det kun venskabet, der står, for Jens Stryger Larsen har forladt Italien og Udinese til fordel for Trabzonspor og Tyrkiet.

Men Bram Nuytinck, hollandsk forsvarsspiller, har kontrakt et år mere i Udinese, og han kommer til at savne sin danske ven og holdkammerat. Det skriver han på Instagram.

Den tidligere Anderlecht- og Nijmegen-stopper har - som Jens Stryger Larsen - været i Udinese siden sommeren 2017.

- Vi har været gennem meget de sidste fem år. Både gode og dårlige øjeblikke, men du har været en rigtig god støtte for mig gennem årene. Du er en topspiller og en fantastisk person. Tak for din professionalisme og din dedikation. Held og lykke Jens Stryger Larsen og Emilie Sylvest (Strygers frue, red.) med jeres nye eventyr, vi kommer til at savne jer i Udine, skriver Bram Nuytinck.

Du kan se hans farvel til Jens Stryger Larsen herunder.

Den danske landsholdsspiller talte i landsholdslejren om skuffelsen over, at han pludseligt fra den ene dag til den anden var frosset ud i Udinese, selv om han gennem årene har været yderst loyal over for klubben. Den historie kan du læse her.