Video : Tipsbladet
Serie A

- Jeg var tæt på at skifte til denne klub

Gustav Isaksen var tæt på et skifte til Feyenoord, afslører han i et interview med TV3 Sport.

Det kører meget godt for Gustav Isaksen i Lazio. 

Men faktisk kunne karrieren have taget en helt anden drejning. Det fortæller den tidligere FC MIdtjylland-stjerne i et interview med TV3 Sport, 

- Det var meget tæt på, at jeg skiftede til Feyenoord, men de tilbød ikke de penge, som Midtjylland gerne ville have, og det kunne jeg ikke gøre noget ved, selvom det var noget, jeg også gerne ville, siger Gustav Isaksen og tilføjer.

- Jeg tror også, at det er et godt skridt, når man kommer fra den danske liga, men så kom Lazio på banen et par dage efter. Det var også et mega fedt skridt. Et større skridt.

Gustav Isaksen skjuler da heller ikke, at han er glad for at det endte med Lazio, og det har han også god grund til. Han er nemlig virkelig begyndt at finde målformen i støvlelandet, hvor han senest scorede sit andet sæsonmål mod Bologna. 

Danskeren havde da også en afgørende fod med i spillet, da Lazio fik et noget nært perfekt udgangspunkt med en sejr på 1-0 mod Bayern München inden returopgøret på Allianz Arena. Her fremtvang Isaksen et straffespark, der førte til sejrsmålet til 1-0 i en situation, hvor også Dayot Upamecano blev udvist. 

Næste opgave for Gustav Isaksen og Lazio er på torsdag, når de skal på besøg hos Torino i Serie A.