• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Juventus er mestre for niende gang i træk

Foto: Getty Images

Med en sejr over Sampdoria sikrede Juventus sig deres niende mesterskab i træk.

Af Victor Risager

Juventus fortsatte deres dominans i Serie A ved at sikre deres niende mesterskab i træk søndag aften.

De kunne have sikret mesterskabet allerede torsdag mod Udinese, men det opgør tabte de. Mesterskabsfesten blev dog ikke udskudt yderligere, og på hjemmebane mod Sampdoria sikrede Juventus mesterskabet.

Læs også:Danskerassist sikrer Udinese overlevelse i Serie A

Store dele af første halvleg gik ellers ikke, som Juventus havde ønsket. Først blev Danilo skadet efter en duel og måtte lade sig udskifte, og lidt senere måtte også Paulo Dybala forlade banen med en skade.

Dybt inde i halvlegens overtid kom værterne fra Torino til gengæld også foran. Cristiano Ronaldo stod helt fri i forbindelse med et frispark, hvor Miralem Pjanic spillede ham fri, før portugiseren bragede bolden i kassen.

Læs også:Inter og Eriksen på andenpladsen efter sejr over danskerklubben Genoa

Knap 20 minutter efter pausen spillede Juventus sig endnu tættere på sejren. Ronaldos afslutning blev reddet af Sampdoria-keeperen, men bolden havnede efterfølgende for fødderne af Federico Bernardeschi, som nemt kunne trille bolden over stregen.

Med knap et kvarter igen blev Sampdorias arbejdsbetingelser ikke just nemmere af, at Morten Thorsby blev udvist, og de dermed blev reduceret til ti mand. Nederlaget blev dog ikke større. 

I slutminutterne fik Cristiano Ronaldo ellers chancen for at udbyge føringen fra ellevemeterpletten, men superstjernen brændte straffesparket. Det sluttede i stedet med en 2-0-sejr. 

Sejren betyder, at Juventus har et forspring på syv point ned til Inter med to spillerunder igen, og de kan dermed ikke hentes. De er altså italienske mestre for niende gang i træk.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020