Video : Tipsbladet
Serie A

Kan sætte en stopper for danskers Serie A-skifte

Kristoffer Lund har længe været meldt på blokken i Salernitana, men et skifte er kommet i fare.

Kristoffer Lund har for alvor fået sit gennembrud i den svenske mesterklub BK Häcken, men hans tid i svensk fodbold har længe været rygtet mod sin ende.

Den tidligere FC Midtjylland-back har nemlig været meldt som et varmt emne i Serie A-klubben Salernitana, der sluttede på 15. pladsen i sidste sæson. 

Nu kan et potentielt skifte dog være i fare. Ifølge mediet Salerno Today så er klubberne ikke helt enige om, hvordan en handel skal skrues sammen. 

Salernitana har allerede brugt en del penge i dette transfervindue, og derfor pønser klubben på at tage den med ro og i stedet hente spillere på lejeaftaler, som så indeholder en købsoption. 

Det er netop dette, som klubben overvejer med Kristoffer Lund, men der skal flere parter til at danse tango, og det er ikke en idé, som BK Häcken er særlig vild med. Klubben vil ifølge mediet kun skille sig af med Kristoffer Lund, hvis der er tale om et direkte salg. 

Derfor er Salernitana begyndt at kigge andre veje, og her er blikket faldt over Inter, hvor unge Mattia Zanotti nævnes som et emne. 

Tidligere har Corriere dello Sport meldt om en pris på 15 millioner kroner for danske Lund, der har været i Häcken siden forrige sommer.