Video : Tipsbladet
Serie A

Katjing: Her er prisen på Morten Frendrup

Genoa giver ikke slip på Morten Frendrup i dette transfervindue - til sommer kan der vente et kæmpe salg af den tidligere Brøndby-profil.

Morten Frendrup har indtaget den centrale midtbane i Genoa med så stor overbevisning, at den tidligere Brøndby-profil i denne sæson har været fremhævet som én af de helt store åbenbaringer i støvlelandet.

Og kvalitet koster som bekendt.

Siden Brøndby IF solgte Frendrup til Genoa for knap 30 millioner kroner for to år siden, er prisen eksploderet på den 22-årige midtbanespiller, og til sommer ventes Serie A-klubben at indkassere den helt store jackpot på danskeren.

Det fortæller den italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio i et interview med Tipsbladet. 

- Jeg vil tro, at Genoa ikke sælger ham for under 15 millioner euro (112 millioner kroner, red). De vil da nok forsøge at få 180-225 millioner kroner, men det er nok for højt sat. Han mangler evnen til at score mål, og derfor vil jeg mene, at 15 millioner euro er en fair pris for Frendrup, siger Gianluca Di Marzio til Tipsbladet.

Når Genoa på et tidspunkt sælger Morten Frendrup, skal Brøndby IF have en god bid af kagen, og derfor bliver det også en festdag på den københavnske Vestegn - læs mere her.

Transfervinduet er som bekendt åbent, så Morten Frendrup kan i princippet blive solgt allerede nu, men det sker ikke, lyder det fra den italienske transferspecialist.

- Genoa har solgt Radu Dragusin til Tottenham, og de kommer ikke til at sige farvel til flere topspillere denne sommer. Her tænker jeg på Morten Frendrup og Albert Gudmundsson, som er to af Genoas absolutte topspillere, siger Gianluca Di Marzio og tilføjer: 

- Jeg er sikker på, at Frendrup og Gudmundsson bliver de to mest eftertragtede spillere i sommerens transfervindue. Der vil være interesse fra Premier League og større italienske klubber. De kan godt lide Frendrup og det faktum, at han aldrig misser en kamp. Han leverer stabilt og godt hver eneste gang. Det er sådan en spiller, enhver træner gerne vil have på sit hold. 

Hvis Morten Frendrup finder en ny klub i Serie A, har Gianluca Di Marzio er kvalificeret bud på, hvem der kan gå efter danskeren i sommerens transfervindue.

- AS Roma kommer til at forandre sig meget til næste sæson. De får ny sportsdirektør og formentlig ny træner, og de får brug for en type som Frendrup, der er aggressiv og kan erobre en masse bolde. I min verden har Frendrup niveau til at spille for alle topklubber – han er en fantastisk spiller, siger Di Marzio og fastslår:

- Som italiener håber jeg ikke, at han tager til Premier League, men at han bliver i Serie A.

Morten Frendrup blev indskiftet med 20 minutter tilbage af Genoas opgør mod Torino lørdag, og de 70 minutter, danskeren missede, er de eneste, han har misset i Serie A i hele indeværende sæson.

22-årige Frendrup har noteret sig for fire assists.