Video : Tipsbladet
Serie A

Kjær har styr på Milan-stats: Minder Pioli om dem

Milan-cheftræner Stefano Pioli er klar over, hvad Kjær gør for holdet, når han er med. Danskeren siger det nemlig selv.

Den danske landsholdsanfører Simon Kjærs fremtid ser for tiden ganske uvis ud. Midterforsvareren har kontraktudløb med Milan til sommer, men selvom det er sådan nu, så bliver der sat pris på ham i klubben.

Det slår cheftræner Stefano Pioli fast ved et pressemøde fredag eftermiddag, hvor han blandt andet kom ind på Kjær. Det skriver blandt andet Milannews og det italienske nyhedsbureau Adnkronos.

Her måtte han blandt andet erkende, at Milan klarer sig bedre, når han har danskeren med på banen - og de tal kender han af en helt særlig grund.

- Jeg kender disse tal meget godt, fordi drengen ofte gentager dem for mig, siger Milano-klubbens træner med et grin og fortsætter:

- Tallene med Simon på banen siger klart, at han er en leder, både følelsesmæssigt og teknisk. Han er god til at tale, og gør det ofte, og han ved altid, hvordan han skal indtage den rette position, lyder det fra Pioli.

Men når det kommer til sommeren, hvor kontrakten udløber, så er han mere lukket om Kjær.

- Hvad angår fremtiden, er det for tidligt at tale om fremtiden for nogen af os, fortæller Pioli, der selv har udløb med klubben i sommeren 2025.

Senest har der dog været meldinger om, at Simon Kjær skal væk til sommer. Læs mere om det her.