Kjær holdt nullet i stærk Milan-sejr

Simon Kjær spillede hele kampen, da AC Milan søndag aften vandt 2-0 over AS Roma.

Simon Kjær måtte udgå med en skade, da AC Milan mandag vandt 4-1 over Lecce, men danskeren var hurtigt blevet sin skade kvit, og han startede inde, da Milano-klubben søndag aften fik besøg af AS Roma.

Her fik Edin Dzeko den første større mulighed, da han headede forbi den ene oppasser i det 20. minut, men det var AC Milan, der efterfølgende satte sig på kampen.

Senere i første halvleg havde Giacomo Bonaventura således et fornuftigt forsøg fra distancen, mens Hakan Calhanoglu headede et indlæg fra Theo Hernandez over mål.

Derfor stod det 0-0 efter de første 45 minutter.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet deres dominans, og keeper Antonio Mirante måtte diske op med suveræne redninger på afslutninger fra Calhanoglu og Lucas Paqueta i midten af anden halvleg for at holde romerne inde i kampen.

I det 76. minut gik den dog ikke længere for AS Roma.

Ante Rebic var først over en ripost, og så hamrede kroaten AC Milan i front. 1-0 til hjemmeholdet.

Med Kjær i spidsen formåede Stefano Piolis mandskab at forsvare føringen hjem i de sidste minutter, og det blev sågar også til 2-0, da Calhanoglu i det 88. minut kunne sparke et straffespark forbi Mirante.

AC Milan rykker op på en foreløbig syvendeplads og har 42 point for 28 kampe, mens AS Roma ligger nummer fem med 48 point.