• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lasse Sylvest Mikkelsen

Krisemøde i Inter: Eriksen og Co. mangler flere måneders løn

Foto: Getty Images

Inter er i økonomiske problemer, og det går også ud over spillerne, der ikke har fået løn for juli, august, november og december.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Fredag var der indkaldt til krisemøde mellem spillerne i Serie A-klubben Inter og direktørerne Giuseppe Marotta og Alessandro Antonello.

Årsagen er, at spillerne ikke har fået løn for i alt fire måneder i 2020. Det skriver det italienske medie La Republica.

Læs også:Nye toner fra Conte?: Forsøger ny position til Eriksen

Ifølge det italienske medie brugte cheferne et kvarter på at berolige spillerne og fortalte dem, at lønningerne i juli og august vil blive udbetalt inden den 16. februar.

Derudover lovede de også, at klubben vil betale for november og december og dermed undgå sanktioner i overensstemmelse med FIGC-reglerne. I værste tilfælde kan Inter blive fratrukket point, hvis de ikke udbetaler lønnen.

Læs også:Felipe Melo: Conte skal bruge Eriksen kontinuerligt

Ifølge La Republica lyttede spillerne til, hvad ledere havde at sige, men ingen stillede spørgsmål. efter ​​mødet mødtes spillerne for at diskutere de modtagne oplysninger, men hvad der helt konkret er sket her, melder mediet ikke noget om.

Det var det tredje møde, siden starten af ​​sæsonen mellem ledelsen og spillere om lønningerne. Ud over lønningerne til deres spillere udsatte Inter også betalingen af ​​Achraf Hakimi til Real Madrid. Den første rate ud af fire på ca. 10 millioner skulle være faldet i december, men er udskudt til slutningen af marts.

Tidligere på ugen kom det frem, at selskabet bag Inter, Suning Holding, der ejer 68,5 procent af klubben, vil af med deres andel af klubben på grund af økonomiske problemer, og noget kan tyde på, at et salg ikke kan gå hurtigt nok.

Læs også:Medie: Dansk angriber fravælger hollændere - skifter til Serie B-klub

Læs også:Conte om Eriksen: Kan være nyttig

Læs også:Transfer-journalist: Eriksens løn besværliggør Tottenham-comeback

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus