Video : Tipsbladet
Serie A

Nedtur for Nissen: Misser igen Europa-kampe

Rasmus Nissen Kristensen må fortsat se Romas europæiske kampe fra tribunen.

Den danske landsholdsspiller Rasmus Nissen Kristensen skiftede i sommer på en lejeaftale fra Leeds til Roma, og i den italienske hovedstad har han efterhånden tilspillet sig en fast plads på holdet.

Det er dog kun i de hjemlige kampe, at det er tilfældet. Det skyldes, at han ikke blev registreret på romernes liste over spillere til Europa League. Nu er januars transfervindue lukket for dem, og en ny liste er blevet indsendt.

Dog er det uden gode nyheder for den danske back. Han må stadig indfinde sig med, at det ikke bliver til europæisk fodbold for ham i denne sæson, da det heller ikke denne gang er lykkedes for ham at få en plads på deres Europa-liste.

Det skyldes ifølge blandt andet Corriere della Sera, at hverken Zeki Celik eller Rick Karsdorp, der spiller samme position blev solgt i løbet af vinter-vinduet - og det har altså afholdt klubben fra at inkludere Nissen.

På venstreback-positionen har Roma hentet Angeliño ind.

Derudover er Dean Huijsen også udenfor, når de tager hul på turneringen igen, hvor de skal møde Feyenoord i 16-delsfinalerne.

Rasmus Nissen Kristensen har været med i 21 ud af 22 mulige for Roma i denne sæson, så det er ikke spilletid den tidligere FC Midtjylland-profil har manglet i denne sæson.