Video : Tipsbladet
Serie A

Ny Lindstrøm-nedtur vækker undren i Italien

Der blev ikke kigget Jesper Lindstrøms vej, da Napoli jagtede sejren mod AC Milan sidst i kampen, og det er ikke alle i Italien, som forstår det.

Ni minutter i Champions League-gruppespillet og sammenlagt 127 minutter fordelt på fem Serie A-kampe.

Det er den begrænsede mængde spilletid, som Jesper Lindstrøm har fået ud af sit skifte til den italienske mesterklub Napoli, og det kan der ikke være mange, som er tilfredse med. Ikke Lindstrøm selv, men heller ikke Napoli, som trods alt betalte en pæn sum penge for ham i sommer. 

I søndagens underholdende 2-2-deler mod AC Milan blev der slet ikke kigget Jesper Lindstrøms vej. Den hurtige dansker måtte sidde på bænken i samtlige spilleminutter, og det er noget, som vækker undren i Italien. 

Flere forskellige fanmedier i Napoli forstår slet ikke, hvorfor det var Alessandro Zanoli og ikke Jesper Lindstrøm, som blev bragt i spil i det 83. minut, da Matteo Politano skulle skiftes ud. Lindstrøm er en noget mere offensiv spiller end Zanoli, som generelt ikke får meget spilletid for Napoli.

ArenaNapoli lagde også mærke til, at træner Rudi Garcias valg overraskede Lindstrøm.

- Jesper Lindstrøm fortsætter med at være et mystisk objekt for Rudi Garcias Napoli. Den tidligere Frankfurt-spiller fremstod ret overrasket og skuffet over sin placering på bænken, skriver de og fortsætter:

- Danskeren kostede en del, og nu begynder spørgsmålet at melde sig: Hvorfor foretog Napoli så stor en investering, hvis ikke det var Garcia, der bad om det? Det var formentlig De Laurentiis' (Napolis ejer) beslutning, efter at Gabri Veiga ikke kom, skriver de. 

Mediet SpazioNapoli beskriver fravalget af Jesper Lindstrøm som noget, der chokerede klubbens fans, og at fansene ikke ligefrem klapper i hænderne over det. Mediet forsøger dog at give en forklaring på det.

Her forklarer de, at AC Milan havde sendt Noah Okafor på banen, der har masser af fart i stængerne, og når Theo Hernandez samtidig styrtede op og ned af AC Milans venstreside, så gav det mening at sætte den mere defensive Zanoli ind, da flere af Napolis midtbanespillere også var trætte.

Kritikken kommer dog af, at Napoli havde vist stor moral i anden halvleg ved at komme tilbage i kampen fra 0-2 til 2-2, og at man udtrykker tilfredshed ved at skifte defensivt ud.

Det ændrer dog ikke på, at danskeren har fået en hård start i Italien, hvor han blot er startet på banen en enkelt gang.