Video : Tipsbladet
Serie A

Ny Pogba-nedtur: Nærmer et Juventus-exit sig?

Paul Pogba er atter skadet, og irritationen er begyndt at vokse hos Juventus.

Paul Pogbas fremtid i Juventus bliver mere og mere usikker.

Franskmanden, som blev hentet til klubben på en dyr kontrakt sidste sommer har på ingen måde været pengene værd. Han var ellers på vej tilbage, hvilket to korte indhop mod Torino og AS Roma har vidnet om, men nu er Paul Pogba blevet skadet igen.

Det skriver Gazzetta dello Sport, som melder om, at franskmanden kan risikere at sidde ude den næste måneds tid med en lårskade. Sammenholdt med at han blev udeladt af torsdagens trup mod SC Freiburg i Europa League for at komme for sent til træning markerer bare én stor nedtur for den tidligere Manchester United-spiller.

35 minutters fodbold har han spillet i denne sæson, og lægger man det op mod hans løn vidner det om en utrolig dårlig investering for Juventus' side.

Ifølge den italienske avis tjener Pogba otte millioner euro om året. Ved siden af det får han to millioner euro i bonusser i fire år. Det er i alt ti millioner euro om året, hvilket er mange penge for Juventus.

Derfor er klubben også begyndt at blive irriteret på Pogba, som ikke har været pengene værd. Klubben skulle angiveligt også have forsøgt at få ham til at give afkald på diverse holdbonusser, fordi han ikke har spillet, men uden held. 

På grund af den økonomiske situation og Pogbas mange skader åbner Gazzetta dello Sport op for muligheden for at sende Pogba videre til sommer. Skal samarbejdet fortsætte, er klubben nødt til at finde en løsning sammen med den snart 30-årige midtbanespiller.

For at illustrere frustrationen drager Gazzetta dello Sport Paulo Dybala ind i snakken. Argentineren blev sendt videre fra Juventus, fordi han ofte var for skadet og dermed ikke sin høje løn værd.

Samme kan blive tilfældet med Pogba allerede til sommer.