På plads: Serie A-stjerne tager til Saudi Arabien
Foto: Getty Images
Serie A

På plads: Serie A-stjerne tager til Saudi Arabien

Efter otte år i Lazio rykker serberen nu videre, forlyder det.

Den saudi-arabiske liga har denne sommer virkelig været på rov blandt europæiske klubber, og nu ser det ud til, at endnu en spiller er på vej til Mellemøsten. Her drejer det sig om serbiske Sergej Milinkovic-Savic.

Det melder både Sportitalia og Sky Sport Italia om Serie A-stjernen, der spiler for Lazio.

Hans næste klub står til at blive Al Hilal, og det sidste papirarbejde er ifølge de to medier nu på plads, da Lazio-præsident Lotito har sat sin underskrift på salgsaftalen.

Rom-klubben står selv til at lave en meget god handel for dem selv med 300 millioner kroner på vej ind på deres konto. Derudover kan serberen selv se frem til at tjene kassen på et spille dernede.

Det vurderes, at han kommer til at tjene omkring 150 millioner kroner om året på den tre-årige kontrakt, som han efter sigende kommer til at være på. Det ser desuden ud til, at han kommer til at få sit lægetjek enten onsdag eller torsdag.

Milinkovic-Savic kom til Lazio i 2015, og han har siden spillet 341 kampe for den italienske hovedstadsklub, hvor han har leveret 69 mål og 59 assister fra sin position på midtbanen.

Han har desuden vundet Coppa Italia samt to udgaver af den italienske Super Cup. 

Der er også en Liverpool-spiller, der forsøges at blive hentet til Saudi Arabien. Læs mere om det her.