• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Roma tager point mod AC Milan i målfest

Foto: Getty Images

AC Milan var foran tre gange, men endte med kun at få et point mod AS Roma.

Af Victor Risager

AC Milan smed for første gang i denne Serie A-sæson point mandag aften, hvor de tog imod Roma på San Siro.

Milano-klubben havde inden mandagens kamp vundet alle deres fire kampe i denne sæson, men kampen mod Roma sluttede uafgjort, og dermed kunne AC Milan ikke fortsætte deres perfekte sæsonstart.

Til kampen havde AC Milan igen Simon Kjær i midterforsvaret, mens den unge Andreas Jungdal var med på bænken, og herfra kunne den 18-årige dansker se holdkammeraterne bringe sig foran efter blot to minutters spil. 

Læs også:Manglende VAR-tjek frustrerer AaB: Det er sindssygt

Raphael Leao sendte en fræk aflevering ind i Romas felt, hvor Zlatan Ibrahimovic med en lang tå kunne prikke bolden forbi Romas keeper og i mål. Dermed var AC Milan foran, men den føring holdt ikke meget mere end ti minutter.

I det 14. minut var Edin Dzeko nemlig på pletten. AC Milans keepervikar, Ciprian Tatrusanu, gik således helt forkert til et hjørnespark, som den bosniske bomber uden problemer kunne heade i mål.

Først efter pausen blev der scoret igen, og her fik AC Milan igen en drømmestart på halvlegen. Efter to minutter af anden halvleg var Raphael Leao igen i oplæggerens rolle, da han sendte et fladt indlæg ind i fødderne på Alexis Saelemaekers, som bankede bolden i kassen.

Læs også:Brasiliansk Vejle-topscorer: Nemt at komme tilbage til klubben

Igen skulle Roma udligne, da Jordan Veretout sparkede et tvivlsomt straffespark i kassen efter 71 minutter. Et straffespark blev også dømt i den anden ende af banen kort efter, hvor Zlatan Ibrahimovic bragte AC Milan foran for tredje gang i kampen.

Men det var ikke nok til at hente endnu en sejr. Kort efter Ibrahimovics sjette sæsonscoring kunne Marash Kumbulla nemlig udligne for Roma på et hovedstød efter et hjørnespark, og det blev kampens sidste scoring. 

Til trods for at de måtte tage til takke med et point, fører AC Milan stadig Serie A med 13 point efter fem kampe. Roma er nummer ni med otte point. 

Læs også:Mandagens rygtebørs: Eriksen vender 'hjem'

Læs også:Vejle topper Superligaen: Overlevelse er stadig vores mål

Læs også:Efter bekymrende måling: Vejle tager Raphael Dwamena af banen

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020