• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Ronaldo rygtes væk: Forlod træning med skade

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo har fået sig en skade på sin ene arm.

Af Oliver Okstrøm

Cristiano Ronaldo har på det seneste været et stort spørgsmålstegn angående fremtiden. Bliver han i Juventus eller er det tid til at komme videre til en ny klub for portugiseren? Senest har det været Manchester City, der er kommet ind i billedet.

Ronaldo forlod tidligt Juventus' træning onsdag, hvor forklaringen fra den italienske klub var, at hans højre arm var blevet skadet efter en duel med Alex Sandro. Det skriver Sky Sports.

Søndag var der ikke plads til Ronaldo i startopstillingen, hvor man spillede 2-2 mod Udinese. Han kom dog ind fra bænken og scorede til sidst i kampen, som dog blev annulleret efter et VAR-gennemsyn.

I Juventus skulle man ifølge førnævnte medie have den forventning, at Ronaldo bliver i klubben, selvom stjernespilleren altså selv skulle være klar til at komme videre. Der skulle dog trods rygter ikke være nogen klubber, der har budt på ham.

Kontrakten mellem dem udløber efter denne sæson. I den aftale tjener han efter sigende omkring 230 millioner kroner om året efter skat.

Prisen på ham skulle endvidere være til at klare. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020