• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

AC Milan jagter angiveligt de to Manchester City-spillere Edin Dzeko og Aleksandar Kolarov.

Af Ole Hoffskov

AC Milans vicepræsident Adriano Galliani udtalte i weekenden, at han anser sit mandskab som værende komplet, men hvis man skal tro skriverier i den italienske presse, er det ikke de tanker, han har inderst inde.

I kulissen arbejdes der angiveligt fortsat på at forstærke de italienske vicemestre. Og det kan meget vel ske med en duo fra Manchester City.

Efter sigende er AC Milan nemlig i forhandlinger med de engelske mestre om to af klubbens spillere. Det drejer sig om den tidligere Lazio-spiller Aleksandar Kolarov, der efter to år i England er begyndt at savne Italien, samt Edin Dzeko.

De to parter er stadig i et meget tidligt stadie af forhandlingerne, og det er langtfra sikkert, at de to City-spillere rykker teltpælene til Milano, men angiveligt skulle både Kolarov og Dzeko have interesse i at skifte til den italienske storklub.

AC Milan har foreløbig i dette transfervindue forstærket sig med Riccardo Montolivo, Bakaye Traoré, Gabriel, Francesco Acerbi, Kevin Constant, Sulley Muntari og Edoardo Pazzagli.