Sassuolo tog point fra Eriksen og Inter efter dramatisk afslutning

Sassuolo spillede godt med og formåede få 3-3 med fra Milano efter en dramatisk afslutning mod Inter.

Inter genstartede søndag deres Serie A-sæson på fornuftig vis ved at vinde 2-1 over Sampdoria.

Her lagde Christian Eriksen op til Romelu Lukakus 1-0-scoring, og danskeren var også med i startopstillingen, da Inter onsdag aften fik besøg af Sassuolo. Men Milano-klubben fik sig noget af en forskrækkelse kort inde i kampen.

Blot fire minutter var der spillet, da Sassuolo fandt plads centralt på banen. Filip Djuricic kunne drive bolden frem, og til sidst lykkedes det ham at finde en usædvanlig fri Francesco Caputo i dybden.

Caputo var iskold, og med en flad afslutning fik han overlistet Samir Handanovic. 0-1 til gæsterne.

Om det var scoringen, der rystede Inter, er ikke til at sige, men Antonio Contes tropper havde i hvert fald svært ved at finde rytmen fra kampens begyndelse.

Efter 40 minutter lykkedes det imidlertid Eriksen at spille en holdkammerat fri i Sassuolo-feltet. Denne blev nedlagt af Jeremie Boga, og så kunne Romelu Lukaku uden problemer udplassere Andrea Consigli i udeholdets mål.

Scoringen satte Inter i gang, og fem minutter senere var det hele vendt på hovedet.

Efter et par tilfældigheder fik Alexis Sanchez spillet Cristiano Biraghi fri i venstre side af feltet, og herfra tordnede italieneren bolden op i nettaget.

2-1 var således stillingen efter de første 45 minutter.

Et kvarters tid inde i anden halvleg blev Eriksen udskiftet til fordel for blot 18-årige Lucien Agoume, og få minutter senere misbrugte Roberto Gagliardini en abnorm stor mulighed.

En returbold fra Sassuolo-målmand Consigli havnede for fødderne af Gagliardini, der havde frit mål fra må meters afstand, men på mystisk vis fik midtbanespilleren sparket bolden op på overliggeren og i spil igen.

Således var spændingen fortsat intakt, og Sassuolo havde bestemt ikke givet op.

Det førte efter 80 minutters spilletid til, at Mert Muldur blev tildelt et straffespark. Ashley Young nedlagde højrebacken, og Domenico Berardi tog sig af sparket. Handanovic var ikke langt fra at redde forsøget, men bolden gik altså i nettet.

Så måtte Inter atter på jagt efter et føringsmål, og hjemmeholdet lagde et tungt pres i de efterfølgende minutter.

Efter 84 minutter fik Lukaku annulleret et mål for offside, og blot få minutter senere kom forløsningen. Antonio Candreva slog et frispark mod bagstolpen, hvor Borja Valero kom løbende, og her kunne den spanske midtbanespiller helt upresset gøre det til 3-2.

Candreva kunne kort efter have lukket opgøret, og han måtte i det 89. minut ærgre sig over, at han ikke fik gjort mere ved den store chance.

Sassuolo fik nemlig trykket Inter-defensiven i bund, og så fandt man med et fladt indlæg Giangiacomo Magnani ved bagstolpen, hvor han helt upresset, ligesom Valero forinden havde været det, kunne sparke udligningen i nettet.

Trods de mange scoringer i de sidste minutter sluttede det imidlertid ved 3-3. Det skal til gengæld nævnes, at Milan Skriniar blev udvist i tillægstiden.

Inter har i skrivende stund otte point op til Juventus på førstepladsen og fire point op til Lazio på andenpladsen.