Tilfreds Matti Lund venter med kontrakttanker
Illustration
Serie A

Tilfreds Matti Lund venter med kontrakttanker

Matti Lund Nielsen trives fortsat i Pescara og Italien, og han har ikke tænkt på, hvad der skal ske, når han har kontraktudløb om mindre end et halvt år. 

Matti Lund Nielsen er i gang med sin tredje sæson i italiensk fodbold. Midtbanespilleren med fortid i blandt andet OB og FC Nordsjælland er tilbage i Pescara i Serie B, og selvom klubben har fået en svingende start på sæsonen, trives danskeren fortsat i Italien. 

- Det går rigtig godt, og jeg har det godt med at være tilbage i Pescara. Jeg har fået fuld spilletid i alle kampe, så det er super. 

- Det er altid svært at rykke ned i Serie B i Italien. De andre nedrykkere har også haft problemer, for det er ofte, at det er svært, når man rykker ned. Vi har haft en tendens til at spille for meget uafgjort, så man kan sige, at der ikke skal meget til, før vi får sluttet den stime og får nogle af de sejre, som vi har fortjent. Det er en lang sæson, og der mangler stadig 34 kampe, så det er bare om at klø på, siger Matti Lund Nielsen til tipsbladet.dk. 

Han kom til Italien i januar 2012, og siden har han fået masser af spilletid i både Pescara og Verona i Serie A og Seire B. Matti Lund Nielsen glæder sig over, at han efterhånden har opbygget en vis portion rutine i støvlelandet. 

- Jeg kan godt mærke, at jeg nærmer mig 75 kampe i italiensk fodbold, og at jeg nu er 25 år gammel. Jeg har prøvet lidt af hvert, og jeg har fået mere erfaring. Men det ændrer ikke på, at det stadig handler om at arbejde hårdt for tingene. Det ændrer sig ikke, for det vil altid være præmissen for at få succes, fortæller Matti Lund Nielsen. 

Til sommer udløber hans kontrakt med Pescara, og det varer derfor ikke længe, før han kan forhandle med andre klubber. Det har han dog ikke tænkt på endnu. 

- Nej, jeg spekulerer ikke på det, men jeg har det godt, hvor jeg er. Jeg tager det, når tiden kommer dertil. Det vigtigste for mig er, at jeg spiller fodbold, så det er det, jeg koncentrerer mig om nu. Så må vi tage de andre ting, når den tid nærmer sig, siger Matti Lund Nielsen.