Foto: Esbjerg fB
Skandinavien

Afsløring: Topklub henter dansk målsluger

Danskeren fortsætter karrieren på Færøerne efter en forrygende sæson i Vestur 07.

HB Torshavn har ledt med lys og lygte efter en ny bomber efter man sagde farvel til Mikkel Dahl.

Ham har man nu fået plads ifølge Tipsbladets oplysninger. Han er igen dansk og hedder Mads Borchers. Angriberen kommer til HB Torshavn fra Esbjerg fB efter en flot sæson på udlån i Vestur 07.

Den 20-årige angriber skriver ifølge Tipsbladets oplysninger under på en aftale frem til udgangen af 2025. Aftalen ventes på plads indenfor de nærmeste dage, da de sidste detaljer fortsat mangler.

Alt peger dog i retning af, at det kommer til at ske inden længe, så Mads Borchers kan fortsætte med at bombe mål ind på Færøerne. I sidste sæson var angriberen en stor åbenbaring i Vestur 07, der har danske Michael Schjønberg som træner, hvor han scorede 15 gange for klubben.

Hans nye klub HB Torshavn sluttede sæsonen på tredjepladsen, hvorfor de skal spille europæisk kvalifikation i den nye sæson, som er en stor motivation for den talentfulde dansker i valget af klubben.

Mads Borchers var et stort talent på Esbjergs U19-hold, men han fik en hård start på seniortilværelsen under Peter Hyballa. Nu har Mads Borchers for alvor fået gang i karrieren igen, og det skal han fortsætte med i HB Torshavn.

Mads Borchers noterede sig i alt for 15 sæsonmål, da han foruden de 12 ligamål scorede tre i pokalen, hvor Vestur nåede til semifinalen. Man sluttede på ligaens sjetteplads, men nu skal angriberen fremover vænne sig til at kæmpe med om medaljer.

HB Torshavn har således en stolt tradition i færøsk fodbold, hvor de har vundet 24 mesterskaber og 28 pokaltitler gennem årene.