Anders Lindegaard på plads i Helsingborgs IF
Foto: Helsingborgs IF
Skandinavien

Anders Lindegaard på plads i Helsingborgs IF

Helsingborgs IF har præsenteret Anders Lindegaard som ny målmand.

Anders Lindegaard vender hjem til Skandinavien efter mange år i engelsk fodbold. Den tidligere Manchester United-målmand skal som ventet tørne ud for Helsingborgs IF i Allsvenskan.

Helsingborgs IF, der har Henrik Larsson som cheftræner og landsholdsanfører Andreas Granqvist i forsvaret, har lavet en aftale med 35-årige Lindegaard frem til udgangen af 2021.

- Det føles godt. Jeg ved, at fansene er fantastiske, at stadion er fint, og at Helsingborg ånder for fodbold. Med det, jeg vil, og det, klubben vil, føles det som et perfekt match. Jeg ved, hvor vigtig kultur er i fodbold. Det handler ikke kun om færdigheder, og hvor langt man kan løbe. Det handler om en kultur, hvor man vil kæmpe for hinanden, for klubben og vil præstere, siger Anders Lindegaard til klubbens hjemmeside.

Henrik Larsson ser frem til arbejdet med Anders Lindegaard.

- Anders er en rutineret målmand, som de fleste kender. Han er en dygtig målmand med erfaring fra topfodbold i England, og han er en god tilføjelse til vores målmandsteam, lyder det fra Helsingborg-træneren.

I Helsingborgs IF bliver Anders Lindegaard blandt andre holdkammerat med David Boysen, Anders Randrup samt de tidligere Superliga-spillere Markus Holgersson, Alexander Farnerud og Alhaji Gero. 

Klubben er nummer 11 i Allsvenskan.