• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Ole Hoffskov

Anders Lindegaard på plads i Helsingborgs IF

Anders Lindegaard på plads i Helsingborgs IF
Foto: Helsingborgs IF

Helsingborgs IF har præsenteret Anders Lindegaard som ny målmand.

Af Ole Hoffskov

Anders Lindegaard vender hjem til Skandinavien efter mange år i engelsk fodbold. Den tidligere Manchester United-målmand skal som ventet tørne ud for Helsingborgs IF i Allsvenskan.

Helsingborgs IF, der har Henrik Larsson som cheftræner og landsholdsanfører Andreas Granqvist i forsvaret, har lavet en aftale med 35-årige Lindegaard frem til udgangen af 2021.

- Det føles godt. Jeg ved, at fansene er fantastiske, at stadion er fint, og at Helsingborg ånder for fodbold. Med det, jeg vil, og det, klubben vil, føles det som et perfekt match. Jeg ved, hvor vigtig kultur er i fodbold. Det handler ikke kun om færdigheder, og hvor langt man kan løbe. Det handler om en kultur, hvor man vil kæmpe for hinanden, for klubben og vil præstere, siger Anders Lindegaard til klubbens hjemmeside.

Henrik Larsson ser frem til arbejdet med Anders Lindegaard.

- Anders er en rutineret målmand, som de fleste kender. Han er en dygtig målmand med erfaring fra topfodbold i England, og han er en god tilføjelse til vores målmandsteam, lyder det fra Helsingborg-træneren.

I Helsingborgs IF bliver Anders Lindegaard blandt andre holdkammerat med David Boysen, Anders Randrup samt de tidligere Superliga-spillere Markus Holgersson, Alexander Farnerud og Alhaji Gero. 

Klubben er nummer 11 i Allsvenskan. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020