Foto: Tromsø
Skandinavien

Bringer formstærk dansker i spil til Schalke 04

Schalke 04 bør kigge mod Tromsø for at finde sin næste højreback, mener et tysk medie.

Det tidligere FC København-talent Niklas Vesterlund spiller på lånt tid i norske Tromsø.

Backen har været stærkt spillende for den norske klub, og i starten af november lagde klubbens sportschef ikke skjul på, at det vil give mening at skyde ham afsted til sommer, mens klubben stadig kan få en portion penge for ham. 

Næste adresse kan hedde Schalke 04. Sådan bør det i hvert fald være, hvis man spørger mediet DerWesten, som dækker Schalke 04 tæt. 

Her skriver mediet, at Schalke 04 er nødt til at hente en forsvarsspiller til højre side, og at en spiller som Vesterlund kan hjælpe klubben enormt. Mediet beskriver Vesterlund som en af de spirende stjerner i norsk klubfodbold, og de lægger vægt på hans imponerende statistikker, som ikke er til at komme udenom. 

Vesterlund spillede samtlige minutter for Tromsø i den seneste sæson i Eliteserien, og han var involveret i ti scoringer i 30 kampe. Hans pålidelighed er én ting - hans offensivt output en anden. Udover mål og oplæg har han en glimrende evne til at sætte angreb i gang, og det er noget, som Schalke 04 har døjet med i denne sæson.  

Generelt har Schalke 04 døjet med tingene, og klubben er placeret tredjesidst i 2. Bundesliga efter 15 kampe. En katastrofe for en klub af den størrelse.

Vesterlunds kontrakt med Tromsø udløber om lidt mere end et år, så klubben har travlt med at sælge ham, hvis de vil have en nogenlunde sum penge for ham.