Foto: Mjøndalen
Skandinavien

Danske klubber øjner ung nordmand

Ung nordmand er på blokken i danske klubber, men der er også interesse fra klubber i eksempelvis Italien.

Han er bare 17 år, og det er ikke længe siden, at han har forlænget sin aftale frem til slutningen af 2026, men allerede nu er han på vej væk, norske Sondre Granaas.

Mjøndalens store guldklump er eftertragtet i både ind- og udland, og ifølge Nettavisen viser også danske klubber interesse for at hente det norske stortalent, der spiller på den centrale midtbane.

Granaas har spillet 28 kampe i den næstbedste række i Norge - alle i denne sæson - og er således allerede en erfaren herre til trods for sin alder. 18 af de 28 kampe har været fra start.

Men selv om der er dansk interesse, er der hård kamp om midtbanespillerens signatur.

Ifølge Nettavisen har Molde budt fem millioner kroner på midtbanespilleren, som der også er stor interesse for fra Bodø/Glimt samt Lecce i Italien.

Mediet fortæller, at Mjøndalen lige nu overvejer, om man skal acceptere buddet. De fem millioner kroner lader altså ikke til at være langt fra den ønskede salgspris.

Nettavisen skriver ikke, hvilke danske klubber der har interesse for Sondre Granaas, men klubber som FC Nordsjælland, FC København og FC Midtjylland har tidligere købt unge spillere i Skandinavien.