• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Victor Risager

Færdig efter Jon Dahl-kritik: Det er en lettelse

Foto: Getty Images

Den erfarne stopper kalder det en lettelse at forlade Malmö FF, efter at han har følt sig dårligt behandlet af Jon Dahl Tomasson.

Af Victor Risager

- Jeg er blevet behandlet som en rotte.

Sådan lød det blandt andet fra Rasmus Bengtsson i efteråret om den behandling, han har modtaget i Malmö FF under Jon Dahl Tomasson, og siden har det ligget i kortene, at forsvarsspilleren havde udspillet sin rolle i klubben.

Torsdag blev det så officielt, at parterne har revet kontrakten over, og at Rasmus Bengtsson forlader klubben.

I en længere afskedsbesked på Malmö FF’s hjemmeside siger han nu farvel til klubbens fans, og her understreger han også, at det ikke har været et godt samarbejde på det seneste, og at det er en lettelse. 

- Som de sidste par måneder har været, føles det godt og som en lettelse at få en konklusion. Nu kan jeg se fremad. Men det er selvfølgelig en trist afslutning. Jeg ved, at jeg aldrig vil spille for MFF igen i fremtiden. Jeg har gjort det for sidste gang. Det er trist, men alting har sin tid. Jeg ser frem, og det føles godt at komme videre.

- Det er klart, at der har været uenigheder. Jeg er skuffet og mener ikke, jeg fik chancen for at bevise mig selv efter min skade. Det er trist, at det ikke blev sådan, men igen vælger jeg at tage alle de positive minder med mig i stedet.

- Fodbold er en forretning. I mine forhold til mine holdkammerater og selve klubben er der slet ingen hårde følelser. Nu har jeg fundet en løsning med klubben, og det føles som en lettelse. Begge er glade, men der er muligvis ikke rigtig en vinder. Men vi fandt den bedste løsning i henhold til forholdene, skriver Rasmus Bengtsson.

Den 34-årige stopper spillede blot én ligakamp i sidste sæson. Læs mere om hans brud med klubben og kommentarer om Jon Dahl Tomasson her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus