• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Mathias Høj Jensen

Göteborg-nyindkøb med stikpille til Malmö-dansker efter pokalfinale

Foto: Getty Images

Mattias Bjärsmyr og Søren Rieks har begge spillet i IFK Göteborg, og efter torsdagens finale i den svenske pokalfinale havde Bjärsmyr en stikpille til danskeren.

Af Mathias Høj Jensen

Torsdag aften kunne Mattias Bjärsmyr og IFK Göteborg kalde sig pokalvindere efter forlænget spilletid i pokalfinalen mod Malmö FF.

Bjärsmyr var ganske spydig efter opgøret, hvor han sendte en stikpille til Malmös danske Søren Rieks, der måtte gå fra banen i første halvleg af pokalfinalen med en fodskade.

- Det er godt, at jeg har vundet flere titler på halvanden måned i Blåvitt (øgenavn for IFK Göteborg, red.), end Rieks har gjort i sine tre år i Malmö, siger den 34-årige midtstopper til C More efter kampen.

Den erfarne svensker vendte tilbage til IFK Göteborg i midten af juni efter et ophold i tyrkisk fodbold. Han begyndte også karrieren i den svenske klub i 2005, inden han i 2009 drog videre til græske Panathinaikos.

Rieks har også en fortid i Göteborg, hvor han spillede fra 2014 til 2018. Danskeren skiftede efterfølgende til Malmö FF, hvor han endnu ikke har vundet en titel med klubben.

Pokalfinalen mellem IFK Göteborg og Malmö endte med en sejr på 2-1 til førstnævnte på mål af Patrik Karlsson og Alexander Farnerud.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus