Johansen landet i Glasgow, lægetjek i dag
Illustration
Skandinavien

Johansen landet i Glasgow, lægetjek i dag

Stefan Johansen landede i aftes i Glasgow, hvor han nu forhandler med Celtic om et skifte fra Strømsgodset. Lægetjekket kan blive allerede i dag, og hans norske klub kan gå videre med planerne om at købe Thomas Kristensen i FCK.

Stefan Johansen forlod i går den norske landsholdslejr i Abu Dhabi for at forhandle med en klub om et skifte fra Strømsgodset. Det stod hurtigt klart, at der var tale om Celtic, og i går landede han så i lufthavnen i Glasgow for at mødes med Celtic-ledelsen og forhandle personlige betingelser for en kontrakt.

BBC Scotland skrev i aftes, at Celtic og Strømsgodset endnu ikke var kommet overens om en pris, mens Drammens Tidende senere skrev, at klubberne er blevet enige om en transfer på omkring 15 millioner kroner. Selv håber Johansen, at det kommer til at gå så stærkt, at han kan gennemgå lægetjek i dag.

- Hvis alt går vel, skal jeg til lægetjek i morgen (i dag red.), og jeg bliver meget glad, hvis det løser sig. Det er en stor klub. Det er Champions League, de fører den skotske Premier League, så det er en stor mulighed. Jeg er en pasningsspiller, og Celtic prøver at spille sådan, siger Johansen til BBC.

Hvis skiftet som ventet går igennem, kan Strømsgodset begynde at gøre alvor af deres drøm om at tilknytte FC Københavns Thomas Kristensen som afløser for Stefan Johansen. Strømsgodset ønsker at tilknytte Kristensen, der er røget ned som tredjevalg til den centrale midtbane i Parken og som ønsker at prøve sig af i udlandet, inden karrieren slutter.