Video : Tipsbladet
Skandinavien

Junker: Bodø kan smadre alle i Skandinavien - pånær ét dansk hold

Bodø/Glimt har udrettet store ting i denne sæson, og klubbens topscorer Kasper Junker har et klart billede af, hvordan holdet ville klare sig mod resten af Skandinavien.

Da den danske angriber Kasper Junker spillede i Superligaen havde han svært ved at slå til i AGF og AC Horsens, men da turen siden gik til norsk fodbold hos Bodø/Glimt begyndte målene at vælte ind for ham.

Ikke alene blev det i den netop overståede norske sæson til 27 træffere i ligaen. Det blev også til det første norske mesterskab til Bodø-klubben, som holder til på den nordlige side af polarcirklen.

Det skete med en fuldstændig overlegen række af kampe mod de øvrige hold i Norge med 26 sejre ud af 30 mulige. Derfor ser han også sin klub som særdeles stærkt, og at der nok kun er ét hold i norden, som er bedre end dem. Det fortæller han i et interview med B.T.

Læs også:Zinckernagel bekræfter: Afslører selv sin nye klub

- Jeg må bare sige, at hvis det her Bodø-hold møder et hvilket som helst skandinavisk hold – måske undtagen FC Midtjylland – så vil det smadre dem, siger han og fortsætter:

- Det er helt seriøst. Jeg har fået så mange beskeder fra tidligere trænere og holdkammerater, der kan se, hvor imponerende det er, hvad vi laver, lyder det fra Kasper Junker.

Endvidere mener angriberen, at der bliver spillet langt bedre fodbold i Norge end i Danmark. Dog med det forbehold, at det kan skyldes kunstgræsset, ligesom der ifølge Junker er flere hold, der vil spille offensivt i Norge.

Læs også:Slår danskerklub: Erling Braut Haaland vinder ny pris

Kasper Junker var ikke den eneste dansker på Bodø/Glimt-mandskabet, som gjorde sig bemærket i deres store successæson. Det samme gjorde også Philip Zinckernagel, som førhen har spillet for SønderjyskE.

Han er godt på vej til engelske Watford, som han også selv har bekræftet.

Læs også:Medie: Eftertragtet dansker præsenteres i Watford fredag

Læs også:Medie: Philip Zinckernagel afviste disse klubber

Læs også:Avis: Dansk komet til lægetjek hos Premier League-nedrykker