Video : Tipsbladet
Skandinavien

Kalder Jon Dahl fej: Jeg bliver behandlet som en rotte

Malmö FF-spilleren Rasmus Bengtsson langer ud efter Jon Dahl Tomasson og klubledelsen for ikke at behandle ham med nok respekt.

Indtil i fjor var Rasmus Bengtsson en af profilerne på Malmö FF's mandskab, men det gjorde Jon Dahl Tomasson op med, efter han blev ansat som cheftræner. Bengtsson har bare spillet én ligakamp i 2020, og nu langer han ud efter sin danske cheftræner og klubben ledelse.

Ifølge Bengtsson har han aldrig kunnet få en ordentlig forklaring på, hvorfor han ikke spillede, efter han blev sin skade kvit. Han blev kun mødt af bortforklaringer fra Tomasson, men han ville ikke tage konfrontationen, fordi Malmö jagtede mesterskabet. Det har holdet dog sikret nu, og Bengtsson har smidt fløjlshandskerne.

- Nu føler jeg, at jeg må være ærlig og ikke bare gå rundt og være stille og tage alt lortet. For jeg synes, at de håndterede det ekstremt dårligt. Jeg er nødt til at sige sandheden. Det er bare ren fakta, siger Bengtsson til Aftonbladet.

- Jeg får spørgsmål hos købmanden, eller hvor jeg end kommer, om hvorfor jeg ikke spiller. Når jeg ikke selv ved det, er det frustrerende. Jeg må være ærlig og sige, at trænerne har været feje mod mig, og klubben har været rigtig fej mod mig.

- Både klubben og Jon ved, hvad jeg synes, og det har jeg også sagt til dem.

Læs også:Fik mesterskabsfest aflyst: Dansk profil fejrede guld alene på Burger King

34-årige Rasmus Bengtsson fik sin fodboldopdragelse i Malmö FF og har desuden spillet i klubber som Trelleborg, Hertha Berlin og Twente. For fem år siden vendte han så tilbage til MFF, hvor han har været med til at vinde to mesterskaber.

De meritter, mener han, berettiger til en bedre behandling og klar besked om, hvorfor han ikke spiller.

- Jeg ved, hvordan det fungerer. Der kommer og går spillere og trænere. Det, jeg efterspørger, er, at man spiller med åbne kort, og at jeg får en forklaring på, hvorfor jeg ikke spiller og ikke engang er i spil til det, siger Bengtsson til Aftonbladet.

Læs også:Endnu en Malmö-spiller er testet positiv for corona

- Jeg er 34 år, opvokset i klubben og har haft mine største succeser her. Derfor havde jeg ønsket, at jeg blev behandlet med lidt mere værdighed og respekt om, hvorfor jeg end ikke er med i truppen.

- Hvis klubben ville lave en foryngelse, så kunne de bare sige det. Men de har været rigtig feje. Jeg er blevet behandlet som en rotte.

I stedet for Bengtsson har folk som Lasse Nielsen, Anel Ahmedhodzic og Franz Brorsson spillet i det centrale forsvar. Og altså med stor succes, eftersom Jon Dahl Tomasson førte klubben til mesterskabet i denne sæson.

Rasmus Bengtsson har kontrakt med Malmö FF i et år endnu.

Læs også:Dansk Malmö-profil ser landskamp fra sofaen: Håneretten er vigtig mod svenskerne

Læs også:Stort coronaudbrud i Malmö FF: Kan få svært ved at stille hold

Læs også:Malmö-dansker sender stikpille til rival