• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Ole Hoffskov

Kasper Junker raser mod sin klub: De løber fra aftalen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kasper Junker langer kraftigt du efter sin arbejdsgiver Bodø/Glimt, der har afvist et bud fra Serie A-klubben Crotone.

Af Ole Hoffskov

Fodbold handler i høj grad om at smede, mens jernet er varmt, og Kasper Junkers aktie har aldrig været højere end i øjeblikket.

I 2020 blev den tidligere AGF-angriber en suveræn topscorer i Eliteserien med 27 mål for mestrene fra Bodø/Glimt. Derfor har der også været massiv interesse for danskeren i dette transfervindue, og i weekenden kunne den norske avis VG afsløre, at Serie A-klubben Crotone har afgivet et bud på Junker.

Italienerne bød angiveligt godt 10,5 millioner kroner for danskeren, men det blev afvist af Bodø/Glimt, der vil have 14 millioner for Kasper Junker. Serie A-klubben forsøgte efterfølgende at imødekomme Bodø/Glimt ved at hæve procenterne i videresalgsklausulen, men de norske mestre verfede Crotone væk igen.

Nu tager Kasper Junker bladet fra munden og fastslår, at han er alt andet end tilfreds med sin arbejdsgiver.

Læs også:Medie: To-cifret millionbud på dansk målmaskine

- Aftalen var, at jeg skulle komme til Bodø, forløse mit potentiale og så videre. De sagde: "hvis du scorer 20 mål, så sender vi dig af sted". Jeg scorede 27 mål. Det var på grund af det løfte, at jeg syntes, Glimt var interessant. Jeg skulle herop, levere, boom, og så videre. Det har nærmest været hele min motivation for at gøre det så godt. Nu tænker jeg: "for fanden, hvordan motiverer jeg mig til næste sæson, hvis det bare er tomme ord", siger Kasper Junker til VG.

Han fortæller, at Crotone ganske rigtigt har afgivet et bud på ham, og at han vil af sted til Italien. Han kan ikke forstå, at Bodø/Glimt har afvist et bud på godt 10,5 millioner kroner.

- Glimt kan ikke leve i en eventyrverden, hvor de tror, at de kan sælge til de priser, de vil. Det er en lille klub i Europa. De kan ikke bestemme, hvor meget folk er værd. Det er de købende klubber, som bestemmer. For mig lyder 10,5 millioner af meget. Glimt kan firedoble den investering, de foretog for et år siden, siger Junker og fastslår, at dialgoen med Bodø/Glimt-ledelsen ikke er "supergod":

- Jeg oplever, at de prøver at gemme sig. Der kommer konkrete bud, men de prøver at gemme sig, så klubberne trækker sig tilbage, når vinduet er lukket.

Læs også:Så skete det: Lewandowski støder dansk bomber af tronen

Frode Thomasen, der er direktør i Bodø/Glimt, er ikke enig med Kasper Junker.

- Vi har dags dato aldrig stillet os i vejen for en transfer, som var baseret på et fornuftigt og relevant bud. Vi har en meget troværdig og god historie, når det gælder salg af spillere fra Bodø/Glimt til større ligaer, og ingen skal være i tvivl om, at vi er en klub, som realiserer spillernes drømme, siger han til VG.

Kasper Junker har kontrakt med Bodø/Glimt frem til udgangen af 2022. 

Læs også:Angriber flygtede fra Superligaen: Jeg var knækket

Læs også:Træner om salg af dansk profil: Vi kan ikke erstatte ham

Læs også:Medie: Dansk interesse i svensk "point-konge"

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus