• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Oliver Okstrøm

Officielt: Casper Sloth skifter nordpå

Foto: Getty Images

Casper Sloth fortsætter karrieren i udlandet.

Af Oliver Okstrøm

Der er sket meget for den tidligere landsholdsspiller Casper Sloth efter kampen mod England tilbage i 2014. Herefter har han spillet for Leeds, hvorefter turen er gået til AaB, Silkeborg, skotske Motherwell og engelske Notts County.

I den seneste sæson var det 1. division i Danmark, der var på menuen hos Helsingør, og nu tager han endnu et ryk. Denne gang til islandsk fodbold, hvor han fremover skal tørne ud for Stjarnan. Det melder hans nye klub på dens hjemmeside.

Den 29-årige midtbanespiller fortsætter dermed med at tage forunderlige skridt i karrieren, som ellers så meget for den forhenværende AGF-profil, som så meget lovende ud, da han spillede i Aarhus.

Hos Helsingør blev det aldrig til den helt store oplevelse, da det blot blev til en lille håndfuld kampe tilbage i december.

Nu bliver det i stedet til en tur til Gardabær-klubben, som ligger på 10. pladsen i den islandske liga, som indeholder 12 hold. Dermed ser det ud til, at Casper Sloth skal ind i en nedrykningskamp denne sæson.

I løbet af Sloths tid i Superligaen er det blevet til 152 kampe.

Det er da heller ikke første gang, at en dansker tager til Stjarnan for at spille. Det samme har Alexander Scholz gjort. Læs mere om den tid her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020