Foto: Getty Images
Skandinavien

Spiller var på blokken i Superliga-klubber: Nu kan han havne i Norge

Adam Andersson er både i fjor og i år blevet kædet sammen med forskellige Superliga-klubber. Han siger dog selv, at det ville være interessant at skifte til Rosenborg.

Brøndby IF og en anden dansk klub har ifølge forskellige medier været interesseret i Adam Andersson, men måske bliver det Rosenborg, der løber med ham. Spilleren udtaler sig i hvert fald positivt om den norske storklub.

Andersson har kontraktudløb i BK Häcken til nytår, så han kan frit forhandle kontrakt med andre klubber. Häcken har forsøgt at forlænge kontrakten, men det tyder altså på, at spilleren finder sig en anden arbejdsgiver.

Om Rosenborg siger Adam Andersson til Adresseavisen.

Læs også:Tidligere rygtet til Superligaen: FCM-backs bror er åben for skifte

- En af Nordens største klubber. Selvfølgelig kan det være interessant.

I oktober sagde Andersson dette:

- Det, jeg helst vil, er at spille fodbold. Det er det eneste. Kommer der en anden klub, som har en bedre plan for mig, end Häcken har, så hopper jeg på det tog, lød det over for til avisen GP.

Læs også:Ekspert roser Brøndby-emne: Han har udviklet sig meget

Det var samme avis, der i sommeren 2019 kunne fortælle, at en dansk klub på det tidspunkt lå i forhandlinger med Adam Andersson om et klubskifte. I april i år skrev svenske FotbollDirekt så, at Brøndby IF og Rosenborg BK var interesseret.

Adam Andersson er tvillingebror til FC Midtjyllands Joel, og de kom begge til BK Häcken som ungdomsspillere i 2013. Siden fulgtes de op på klubbens førstehold, men mens FCM altså købte Joel fri i 2018, har Adam spillet videre for klubben indtil nu.

Læs også:Medie: Brøndby er interesseret i FC Midtjylland-spillers bror

Læs også:Dansk bud på svensk back: Det må min agent tage sig af

Læs også:Medie: Dansk klub byder på FC Midtjylland-spillers tvillingebror