Video : Tipsbladet
Skandinavien

Sportschef bekræfter: Vi er interesseret i Philip Zinckernagel

Mange klubber flokkes om Philip Zinckernagel, der har haft en forrygende sæson i Norge.

Philip Zinckernagel er lige blevet norsk mester med Bodø/Glimt, han har foreløbig scoret 18 mål og lavet 19 assists i 26 kampe, og om godt en måned udløber hans kontrakt.

Den 25-årige dansker er i en noget nær perfekt situation.

Den tidligere SønderjyskE-spiller ventes snart at forlade Bodø/Glimt på en fri transfer og indgå karrierens helt store kontrakt. Spørgsmålet er bare, hvor det bliver.

Læs også:Avis: Disse tre klubber jagter Philip Zinckernagel

Philip Zinckernagel er i hvert fald ønsket i Rosenborg, der på trods af det glippede mesterskab i denne sæson stadig må betegnes som Norges største klub.

Mikael Dorsin, der er sportschef i Rosenborg, bekræfter interessen for Philip Zinckernagel.

- Spillere, som gør det godt i Eliteserien, og har kort tid tilbage af kontrakten, vil altid være aktuelle for os, og eftersom de (Bodø/Glimt, red.) har samme spilfilosofi som os, er det klart, at hans navn er på blokken. Så må man se, om det er realistisk, og om han er den type, man søger, siger Rosenborgs sportschef i podcasten "Rasmus og Saga" på Adresseavisen.

Læs også:Junker jubler: Vi kan spille den dårligste kamp og vinde ligaen

Mikael Dorsin forventer, at større klubber vil række ud efter danskeren, men Rosenborg kan alligevel være den bedste løsning, vurderer han.

- Hvis de ikke lander deres førstevalg ude i Europa, så kan de se, at Rosenborg altid er med i topppen. Det er en storklub i Skandinavien og kan betale okay skandinaviske lønninger, og det gør det interessant. Det kan være et større springbræt end i Bodø/Glimt, siger Dorsin.

Philip Zinckernagel har for nyligt indgået et samarbejde med den israelske stjerneagent Pini Zahavi, der blandt andre også repræsenterer Robert Lewandowski, Carlos Tevez og Pierre-Emile Højbjerg.

Bodø/Glimt-spilleren fylder 26 år i næste måned. 

Læs også:Dansk profil drømmer om stor liga: Vil være konge

Læs også:Ny norsk landsholds-skandale: Spiller fik "corona-svar" via medierne

Læs også:Ingen Eriksen: Her er de nominerede til årets spiller