• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Simon Møbjerg Sørensen

Start tæt på Augustinussen-alternativ

Start tæt på Augustinussen-alternativ
Illustration

IK Start tager den defensive midtbanespiller Jason Morrison med på træningslejr til La Manga i næste uge, og en aftale vil formentlig betyde, at Thomas Augustinussen er helt ude af billedet.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Jamaicanske Jason Morrison er kommet til Kristiansand for at træne med IK Start, og det står allerede nu klart, at den defensive midtbanespiller skal med klubben på træningslejr i La Manga i næste uge.

Nordmændene har ellers været i kontakt med AaB omkring et køb af holdets anfører Thomas Augustinussen, der har mistet sin plads til Kasper Risgård, og hvis Start laver en aftale med transferfrie Morrison, vil det formentlig betyde, at Augo er ude af billedet.

Start-træner Mons Ivar Mjelde glæder sig over, at Jason Morrison, der tidligere har spillet i Aalesund og Strømsgodset, er stødt til holdets træning, og han fortæller, at han er interesseret i at tilknytte ham, selv om han har været uden klub siden i sommer.

- Det er en spiller, vi kender godt. Han har præcis de kvaliteter, vi søger til den defensive midtbanerolle. Det vi ser fra tiden i Aalesund og Godset er, at det her er en slags "holding midfielder" - og det leder vi efter. Jason har vist højt niveau både i Norge og på det jamaicanske landshold, siger Mons Ivar Mjelde til Starts hjemmeside.

Klubben skriver historien om Morrison under overskriften: "Kan blive Start-spiller". De skriver desuden, at jamaicaneren ikke ønsker at kommentere sin eventuelle fremtid i klubben, før papirerne er skrevet under.

Superliga

Mere Superliga

Fokus