Video : Tipsbladet
Skandinavien

Ups: Avis retter fejl i artikel om stjerne-agent

Der bliver nu rettet fejl i det, som er blevet skrevet om agenten Hasan Cetinkaya.

Den svenske stjerneagent Hasan Cetinkaya var for to uger siden i søgelyset, da artikler fra den svenske avis Expressen og fodboldmediet Fotboll Sthlm fortalte, at han havde tråde ud til det kriminelle miljø i Sverige.

Det er noget, som nu har fået sig et nyt kapitel. I en artikel fra førstnævnte erkender man nu, at man havde lavet en fejl.

Under rettelser i papir-avisen bliver der slået fast, at man havde lavet et bogstav for meget i en tekst på en af kultursiderne. Der bliver dog også peget på, at man havde givet en person en forkert titel.

Det handler om Fredrik Gårdara, som de kaldte for repræsentant for Tryggare Sverige. Han er dog tidligere kriminalkommissær og stod i spidsen for Aktionsgrupp Idrott hos politiet.

Endvidere var det i en artikel, der handlede om Cetinkayas påståede forbindelser til det kriminelle miljø, hvor retten ikke kunne fastslå, hvorvidt en omtalt 31-årig skulle være dén person på politiets overvågningsbilleder eller ej.

Det hele kommer efter, at den svenske top-agent har været ude i et interview med Fotbollskanalen, hvor han har understreget, at han ikke har noget med bandemedlemmer at gøre, og at han har planer om at lægge sag an.

- Ja, jeg har ansat advokater. Jeg vil anmelde dem for ærekrænkelse, og jeg vil også anmelde dem via mine advokater til Medieombudsmanden. Hvis nogen laver en kriminel artikel om mig, skal jeg kunne anmelde det. Det er en ret, en svensk statsborger har, lød det fra ham.

Cetinkaya har blandt andet Mohamed Daramy, Jens Stryger Larsen og Andreas Maxsø i sin stald i agentfirmaet HCM Sports Management.