• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Andreas Arp

Taxi-chef efter Bendtner-episode: Optagelserne viser et overfald

Taxi-chef efter Bendtner-episode: Optagelserne viser et overfald
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicklas Bendtner nægtede sig tirsdag skyldig i et overfald på en taxachauffør i København, men chaufførens chef sår nu tvivl om forklaringen fra Bendtners kæreste efter at have set videooptagelserne.

Af Andreas Arp

Nicklas Bendtner blev søndag arresteret og sigtet efter den mildeste voldsparagraf, efter at han angiveligt havde overfaldt en taxachauffør i det københavnske natteliv.

Angriberen bekræftede selv episoden tirsdag eftermiddag på et pressemøde i sin norske klub Rosenborg BK, men nægtede sig skyldig i overfaldet. 

Læs også: Rosenborg-chef: Bendtner har brudt vores uskrevne regler

Nicklas Bendtners kæreste, Philine Roepstorff, skrev forleden på Instagram, at Rosenborg-angriberen havde handlet i selvforsvar, men den forklaring afviser direktøren for vognmandsfirmaet nu:

- Som jeg ser det, er overfaldet ikke foregået som Nicklas Bendtners kæreste har beskrevet det i medierne. Når man ser optagelserne fra videoovervågningen, er der ikke tvivl om, hvad der er sket, og at han er blevet overfaldet, siger direktør i Jan's Taxi i Slangerup Jan Britze til Fagbladet 3F.

Læs også: Nicklas Bendtner bekræfter episode: Jeg er ikke en voldsmand

Jan Britze ønsker ikke at kommentere sagen yderligere, men fortæller, at han har sendt alt videomaterialet fra taxien til politiet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus