Video : Tipsbladet
Skandinavien

Tidligere SL-profil sendt på bænken: Stresser ikke

Sebastian Jørgensen er startet ude i de fem seneste ligakampe, men det er ikke sådan, at det er noget, han går i panik over.

Det startede ganske glimrende, men på det seneste er det gået en lille smule i stå for Sebastian Jørgensen i Malmø FF. 

Den tidligere Silkeborg- og Superliga-profil sikrede sig i sommer et glimrende skifte til den svenske storklub, og straks fik han en del spilletid. 

De seneste fem ligakampe er han dog startet på bænken, og det er kun blevet til henholdsvis 4, 18, 17, 4 og 8 minutters spilletid i de opgør. Det er ikke meget. 

Det er dog ikke noget, som hovedpersonen selv panikker over, for der er en god grund til det. Malmø hentede nemlig også Oliver Berg, og så er Stefano Vecchia tilbage fra sygdom, hvilket gør konkurrencen stor. Derfor går det ikke danskeren så meget på, slår han fast over for Fotbollskanalen.

- Der er hård konkurrence om de offensive positioner, men det er ikke fordi, jeg gør noget anderledes. Jeg kæmper hårdt hver dag til træning for at bevise, at jeg får lov til at spille. Lige nu er jeg ikke fast, så jeg skal gøre det godt som indskifter og forhåbentlig gøre en forskel der.

- Jeg har haft en klar snak med Henrik (Rydström, træner, red.), og vi har en klar plan for, hvad vi skal forbedre. Henrik ved også, hvad jeg kan bidrage med til holdet, og hvorfor jeg blev hentet til klubben. Jeg har heller ikke været her så længe, og jeg skrev under på en fireårig kontrakt. Så det er ikke sådan, at jeg stresser over ikke at være startet i nogle kampe, siger han til mediet.

Selv kalder Henrik Rydström det for naturligt, at spilletiden er blevet mindre for Sebastian Jørgensen, da han kom fra et hold i form af Silkeborg, der spillede med meget boldbesiddelse, hvilket de ikke gør lige så meget i Malmø. 

Derudover siger han, at planen hele tiden har været, at de vil være forsigtige med ham. 

Sebastian Jørgensen står noteret for et enkelt mål og to oplæg i 13 kampe for klubben.