Video : Tipsbladet
Skandinavien

Træner i angreb på Solbakken: Han mangler modenhed

Den norske landstræner Ståle Solbakken er havnet i en lille ordkrig med Rosenborg-træner Kjetil Rekdal, der skyder tilbage mod den tidligere FCK-træner, der tog pis på Rekdal tidligere mandag.

Den tidligere FC København-træner Ståle Solbakken er kendt for at være rap i replikken, og han har også tidligere "smidt" en mikrofon i ansigtet på Stig Tøfting. Den nuværende norske landstræner er ikke uden humor, men nogle gange er det også over græsen.

Det er ikke alle, der bryder sig om Solbakkens måde at tale og agere på, og han og Rosenborg BK-træner Kjetil Rekdal er nu havnet i en lille ordkrig.

Ordkrigen startede, da Kjetil Rekdal den 17. august til Adressaavisen fortalte, at Markus Henriksen bør være med på det norske landshold, og at der ikke er nogen tvivl om, at han skal være med. Dengang kaldte han Markus Henriksen for Eliteseriens bedste stopper. 

Mandag blev den norske landsholdstrup så udtaget, og her var Markus Henriksens navn ikke at finde i truppen.

Og så var det, at Ståle Solbakken ikke havde glemt, hvad Kjetil Rekdal udtalte for en måneds tid siden, da landstræneren fik spørgsmålet om Henriksen.

- Nå var "Reka" den sidste i Norge, som mente, at (Martin) Ødegaard var en nogenlunde spiller. Så vi kan ikke tage alt, han siger, for gode varer, lød det fra Solbakken, der ikke uddybede.

Kjetil Rekdal brugte lidt tid på at sunde sig over den kommentar, inden han på Twitter skrev om Solbakken:

- Det må være kedelige dage for landstræner Solbakken, når transfervinduet er lukket. De konstante angreb mod alt og alle på pressemøderne tyder på manglende modenhed, skriver Kjetil Rekdal.

Ståle Solbakken har siden svaret til TV 2 Norge:

- Det må være en fake konto. Jeg er ikke selv på Twitter, men hvis det er Rekdals konto, så tror jeg, det er ironi, siger Solbakken og forsøger at afvæbne ordkrigen:

- Det var jo bare et forsøg på at være morsom fra min side. Det er muligt, at jeg har dummet mig, men Kjetil var jo ude og sige ret meget om Martin (ødegaard) sidste år, så jeg skulle hele tiden svare på det. Så det var jo egentlig bare en slags svar på det, siger Solbakken til TV 2 Norge.

Både Ståle Solbakken og Kjetil Rekdal havde store karrierer for Norge - Solbakken spillede 58 landskampe, mens Rekdal nåede 83. De spillede sammen på landsholdet fra '94 til '00.