• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Vil overtale Hareide til at droppe pension

Foto: Getty Images

Dansk-norske Noah Holm har set op til Åge Hareide, siden han var dansk landstræner, og Rosenborg-angriberen vil gerne overtale træneren til at droppe sin forestående pension.

Af Anders Dehn

Noah Holm har ganske vist valgt norsk landsholdsfodbold, men han har danske rødder, og måske derfor gjorde Åge Hareides arbejde for Danmarks landshold stort indtryk på ham. Nu har Holm selv Hareide som træner i Rosenborg, og han håber, at den aldrende nordmand fortsætter i jobbet.

Det er ellers Hareides plan, at han skal på pension, når 2021-sæsonen slutter i Norge. Noah Holm har så småt affundet sig med det, men stod det til ham, ville Hareide tage et år mere.

- Ja, vi prøver måske lidt (at overtale ham til at blive, red.) med det, vi gør på banen. At få ham til at tænke, at han skal blive her et år mere. Men jeg tror, han er indstillet på at stoppe og har haft en lang og utrolig flot karriere, siger Noah Holm ifølge eurosport.no.

- Jeg har set rigtig meget op til Åge, siden han var landstræner for Danmark. Han var jo også en af dem, som gerne ville have mig hertil, og jeg har en rigtig god dialog med ham, så det bliver selvfølgelig lidt trist, at han stopper, men sådan er fodbold.

20-årige Noah Holm, som er søn af AGF-træner David Nielsen, kom til Rosenborg i august. Han har fået en fornuftig start på tilværelsen i den norske storklub med fire mål i hidtil ti kampe.

Rosenborg ligger på fjerdepladsen i Eliteserien, men har kun fire point op til Bodø/Glimt, den forsvarende mester, på førstepladsen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020