• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Skandinavien Anders Dehn

Vraget af Jon Dahl: Nu stopper han karrieren

Foto: Getty Images

Rasmus Bengtsson stopper karrieren, efter han fik kontrakten med Malmö FF ophævet oven på en kontrovers med blandt andre Jon Dahl Tomasson.

Af Anders Dehn

For lidt over et år siden var Rasmus Bengtsson fanfavorit og en profil for Malmö FF, men siden er det kun gået én vej for hans karriere. I dag har han så valgt at stoppe den helt.

Det begyndte med, at Jon Dahl Tomasson som ny cheftræner i klubben ikke så Bengtssons vej, når han skulle sætte hold. I efteråret blev han så træt af det, han opfattede som dårlig behandling af sin danske træner og klubledelsen i Malmö, at han sagde følgende i et interview.

- Jeg er 34 år, opvokset i klubben og har haft mine største succeser her. Derfor havde jeg ønsket, at jeg blev behandlet med lidt mere værdighed og respekt om, hvorfor jeg end ikke er med i truppen.

- Hvis klubben ville lave en foryngelse, så kunne de bare sige det. Men de har været rigtig feje. Jeg er blevet behandlet som en rotte.

Fra da af syntes Bengtssons dage i MFF talte, og i marts ophævede parterne så kontrakten. Rasmus Bengtsson kommer dog ikke til at stille op for andre klubber. I stedet har han valgt at stoppe karrieren.

- Det var måske ikke den afslutning, som jeg ønskede, men det var trods af en afslutning i Malmö FF, og jeg har haft svært ved at se mig selv fortsætte i en anden klub i Skandinavien med tanke på, hvad jeg oplevede i MFF, siger spilleren, der vandt to mesterskaber og spillede to Champions League-gruppespil med klubben.

Han havde dog muligheden for netop at skifte til andre skandinaviske klubber, siger han til Kvällsposten.

- Der var en del Allsvenskan-klubber, der forhørte sig, og en del andre klubber i Skandinavien og en del klubber uden for. 

Bliv klogere på Rasmus Bengtsson konflikt med Jon Dahl Tomasson og Malmö-ledelsen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus