Skandinavien

Zinckernagel med to mål og to assists i Bodø/Glimt-storsejr

Philip Zinckernagel var den helt store spiller for Bodø/Glimt, der søndag vandt 5-1 over Aalesund.

Med sine otte scoringer og fem oplæg i sæsonens første seks kampe har Kasper Junker taget overskrifterne i Bodø/Glimt, men den norske klub har også en anden dansker, der har fået en fænomenal sæsonstart.

Philip Zinckernagel har således bidraget med fire mål og seks assists i løbet af lige så mange kampe - og søndag aften blev statistikken endnu bedre.

Eliteserie-topholdet skulle på besøg hos Aalesund, og det var 25-årige Zinckernagel, der åbnede scoringen efter 14 minutter. Det skete på oplæg fra Jens Hauge.

Holmbert Aron Fridjonsson fik udlignet for hjemmeholdet efter en halv time, men der gik blot få minutter, før Zinckernagel igen var involveret i en Bodø/Glimt-scoring. Denne gang stod den tidligere SønderjyskE-spiller for oplægget til Sondre Fet.

Inden pausen blev det desuden 3-1 ved Jens Hauge.

I anden halvleg skulle der ikke gå mange minutter, før Bodø/Glimt fik udbygget føringen, og det var atter med Zinckernagel i den assisterende rolle. Ulrik Saltnes stod for 4-1-målet efter 52 minutter.

Tre minutter senere blev det også 5-1, og denne gang stod Zinckernagel selv bag scoringen.

Efter en times spilletid blev Sammy Skytte sendt på banen, mens Kasper Junker blev taget fra den. Angriberens afløser, 19-årige Victor Boniface, sørgede i det 69. minut for at gøre det til 6-1, der også blev opgørets slutcifre.

Med de tre point tager danskerklubben førstepladsen tilbage fra Molde. Bodø/Glimt har maksimum point efter de første syv kampe.