• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Tipsbladet

Katjing: Gambler rammer vild kupon til odds 11.970

Foto: Getty Images

En heldig og dygtig gambler scorede den helt store gevinst

Af Tipsbladet

Det er ikke hver dag, man rammer en oddskupon med 4-cifrede odds eller mere. Det lykkedes dog for en heldig spiller at gøre det intet mindre end fire gange i weekenden - endda med en af kuponerne på svimlende odds 11.970!

Cashpoint-kunden havde spillet et par kuponer fredag eftermiddag og kombineret mellem 13-19 kampe på hver kupon med en indsats på 20-100 kr. pr. kupon. Nogle af kampene havde genvalg på flere af kuponerne, mens der var enkelte udstikkere på det helt store odds til næsten 12.000 gange pengene igen.

Alle kampe blev spillet fredag aften og der var både fodbold, tennis og basketball på menuen. Den ene kamp efter den anden gik hjem, så spilleren måtte neglebidende følge med i de sidste tenniskampe, der manglede at tippe til hans fordel for at sikre den store jackpot.

I Miami Open, som danske Holger Rune stadig er med i, skulle to serbere vinde deres kampe. Kecmanovic slog først Humbert i en maratonkamp, der til sidst blev afgjort i tie-break til serberens fordel, hvilket sikrede den første store gevinst på knap 130.000 kr.

Den sidste kamp stod mellem serberen Lajovic og hjemmebanefavoritten Cressy, der i sidste måned slog Rune i semifinalen i Montreal. Her havde spilleren satset på en serbisk overraskelse til odds 2,48, og Lajovic kvitterede for tilliden ved at vinde i to sæt og sikre gevinst på de tre øvrige vanvidskuponer.

Efter en vild aften kunne han læne sig tilbage og nyde synet af sine fire kuponer, der samlet set havde givet en gevinst på intet mindre end 734.558 kroner. 

Henrik Greve Jensen, Managing Director for Cashpoint Danmark, ønsker spilleren stort tillykke med de store gevinster

- Det er en vild historie, og jeg kan ikke huske at have set et lignende tilfælde, hvor en spiller rammer flere kuponer med så højt et odds på samme aften. Det er en af de aftener, der går over i historiebøgerne, siger han.