Spil

Se Peter Eastgates bitre exit ved WSOP

I sommers lukkede den danske verdensmester Peter Eastgate poker munden på samtlige kritikere. Eastgate beviste, at hans sejr sidste år bestemt ikke var noget tilfælde. Peter var tæt på at gå hele vejen til finalebordet, men måtte desværre se sig slået på 78. pladsen. Du kan nu på pokertube se hvordan.

Peter Eastgate har kun spillet to WSOP main events. Den første vandt han og blev dermed den yngste verdensmester i pokerhistorien. Den næste spillede han i sommers, og det er aldrig let at være den forsvarende mester og eftersom alle drømmer om at slå champ'en ud er der ikke mange lette hænder. Alligevel lykkedes det danskeren at overleve 6.416 spillere før han blev slået ud af turneringen i en meget bitter hånd.

Billy Kopp raiser til 105.000. Dennis Phillips caller og Peter Eastgate kommer over toppen med sine sidste 445.000. Begge spillere caller, og det er danskeren ikke glad for. Han sidder nemlig kun med AJ. Heldigvis er han oppe imod Billy Kopps to ottere og Phillips QKs, så et es kan redde dagen.

Flop: 6r - Ah - 4h - Ja, tak. Peter er i front!

Turn: Jh - Peter Eastgate rammer to par og er på vej til at triple op og bringe sig tilbage i førersædet.

River: 3h - Billy Kopp vinder potten på runner runner farve og sender Eastgate ud af turneringen med en præmiecheck på $68.979.

Se dramaet og andre fascinerende optagelser fra WSOP main event her