• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

15-årigt stortalent scorede for FCK i testsejr

Foto: FCK

Ung angriber scorede for FC København i testsejr onsdag eftermiddag.

Af Victor Risager

FC København spillede onsdag en testkamp på en time mod Hillerød, som endte med en sejr til københavnerne, og her kom blandt andre den 15-årige Roony Bardghji på tavlen. Det fremgår af FC Københavns dækning af kampen på Twitter.

Roony Bardghji startede kampen som angriber og spillede sammen med flere prominente holdkammerater såsom “Kalle” Johnsson, Peter Ankersen, Kevin Diks, Lukas Lerager, Jens Stage og Pep Biel.

FC København kom bagud i kampen efter godt en 12 minutter, men fik hurtigt svaret igen ved Pep Biel. Den spanske kreatør scorede to gange på fem minutter og bragte dermed Løverne på sejrskurs.

Efter lidt mere end en halv times spil kom Roony Bardghi på tavlen for første gang som seniorspiller efter oplæg fra Luther Singh.

Den blot 15-årige svensker kom til FC København fra Malmö FF sidste sommer og skrev i efteråret kontrakt med den danske klub. I foråret forklarede Mikkel Lund Køhler, der er Head of Recruitment i FCK, til Tipsbladet, hvordan københavnerne havde fået fat i den unge spiller. Læs om det her.

Til slut scorede Pep Biel til slutresultatet 4-1, og han og FC København fik en fin optakt til weekendens Superliga-kamp mod SønderjyskE. Den kamp spilles søndag klokken 18.00 i Haderslev. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020