• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

AaB giver status på Lucas Andersen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Hvornår kan AaB-fansene forvente at se darlingen Lucas Andersen tilbage? Formentlig i denne sæson, lyder det fra Superliga-klubben.

Af Ole Hoffskov

Den 4. december 2020.

Det var senest, AaB-fansene så noget til Lucas Andersen på det mandskab, de hver dag krydser fingre for. Nordjydernes kaptajn har døjet med en skade og har derfor ikke deltaget i de seneste 10 kampe for AaB, og han er med al sandsynlighed heller ikke med på søndag mod OB i den sidste runde af grundspillet.

Men hvornår er han så? Det er svært at svare præcist på, men der er i hvert fald godt nyt til de AaB-tilhængere, der frygter, at Lucas Andersen er færdig for resten af sæsonen.

- Jeg vil tro, at han nok skal komme på banen i denne sæson, men vi bringer ham først i spil, når Lucas er på 100 procent, så han ikke skal løbe rundt og holde sig tilbage. Vi tror som sagt på, at han kommer i aktion på denne side af sommerferien, men han skal tage sig den tid, det tager. Han arbejder stenhårdt hver eneste dag, siger sportschef Inge André Olsen til tipsbladet.dk.

Et ordsprog siger, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, og det er den vinkel, sportschefen forsøger at trække hen over Lucas Andersens lange fravær.

- Man vil gerne have alle spillere klar, men vi kan ikke bruge så meget tid på dem, der ikke kan spille. Vi må fokusere på dem, der kan. Tag en spiller som Marcus Hannesbo, der har gjort det godt og scoret to mål. Det er ikke sikkert, vi havde set så meget til ham, hvis Lucas var klar, så man kan altid vende og dreje tingene, siger Inge André Olsen og skynder sig at fastslå:

- Men selvfølgelig vil vi da have Lucas Andersen på banen. Han er en god spiller, som vi alle glæder os til at få tilbage.

26-årige Lucas Andersen har været på banen i 10 Superliga-kampe for AaB i denne sæson uden at finde vej til netmaskerne. Faktisk har anføreren ikke scoret siden 7. juni sidste år i et opgør mod AGF.

Lucas Andersen har kontrakt med AaB frem til sommeren 2024. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus