Video : Tipsbladet
Superliga

AaB holder Tengstedt ude af truppen: Ville ikke forlænge kontrakten

Søren Tengstedt kommer nok ikke til at spille kampe for AaB mere i denne omgang.

Til AaB's kommende kamp mod FC Nordsjælland må nordjyderne undvære den 20-årige angriber Søren Tengstedt, som ellers har fået slået sit navn fast med to scoringer efter coronapausen.

Det lader dog ikke til, at det skyldes en skade, og han er heller ikke i karantæne. Alligevel er han ikke med i truppen, som AaB har offentliggjort, og det handler tilsyneladende om, at han ikke har ville forlænge sin aftale med klubben.

Læs også:AaB må undvære største profil mod FC Nordsjælland

Det skriver Nordjyske, som også har talt med AaB-træner Jacob Friis.

- Det er egentlig en ret nem beslutning, at han ikke indgår i planerne for resten af sæsonen. Der skal to til en tango, og det er ikke tilfældet her, men heldigvis har vi nogle andre dygtige spillere, som vi i stedet vil satse på herfra, lyder det fra Jacob Friis.

Læs også:AaB-keeper kan runde skarp milepæl

Senest har der også været meldinger om, at Tengstedt skulle være på vej til AGF, og muligvis er det derfor, at han nu ikke er en del af truppen resten af sæsonen, mens Jores Okore, der har kontraktudløb om et par uger stadig bruges.

Friis selv understreger da også i den forbindelse, at intet endeligt er afgjort med Okore. Endelig har den omtalte avis også kunne fortælle, at AaB havde været langsomme med at komme med et tilbud til Tengstedt, som allerede dér havde besluttet sig.

AaB's kamp mod FC Nordsjælland spilles søndag klokken 14, og den sendes direkte på Eurosport 2.

Læs også:AaB-sportschef: Har det dårligt med Tengstedt-exit

Læs også:Avis: Søren Tengstedt skifter til AGF

Læs også:Færdig i AaB: Talentfuld angriber afviser at forlænge kontrakten