AaB vil øge værdien af aktier
2016-03-01 13:56

Frederik Børsting ærgrer sig over en fejldom, og at man ikke vandt over rivalen, inden han efter 1-1-resultatet imod Midtjylland fortæller om det gennembrud, som han mener er undervejs.

Frederik Børsting var igen med fra start, da det blev til 1-1 hos FC Midtjylland for AaB mandag aften, og den 21-årige kant- og U21-landsholdsspiller ligner efterhånden en spiller, der er på vej mod et gennembrud for nordjyderne.

I topkampen var han foretrukket frem for Rasmus Jönsson på højrekanten, hvor han spillede de første 67 minutter, og selvom der også var flere fejlafleveringer fra den løbestærke midtbane, var han flere gange ophavsmand til udeholdets tilbud.

- Det var forbandet træls, at vi ikke fik alle tre point, for det var muligt. Jeg synes, det er en meget tæt kamp, hvor de måske havde det meste af første halvleg, mens vi havde det meste af anden, men jeg synes også, at vi havde chancerne til at lukke den. Midtjylland er et af de hold, som vi rigtig gerne vil slå, og det er ikke kun på grund af tabellen. Det gør det lidt ekstra ærgerligt, siger han til tipsbladet.dk.

Dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen dømte straffespark til FC Midtjylland inden pausen, hvad der siden er kaldt en fejldom fra flere sider. Børsting tilslutter sig koret og antyder ligesom flere holdkammerater undren over kendelsen.

- Nu har jeg set den efterfølgende, og det virker ikke til, at der er straffe, men det tager vi åbenbart med, siger den lokale offensivspiller småfrustreret.

For ham selv var det endnu en startplads, efter han sidst på efteråret spillede sig ind i startopstillingen, hvor han efterhånden synes at have slået rødder.

- Jeg synes, at efteråret gik over forventning, og jeg føler også, at jeg bygger på hele tiden. Jeg føler mig mere moden, og jeg synes, at jeg tør at gøre lidt flere ting på egen hånd. Kan jeg holde det ved lige og fortsætte med at få fast spilletid, bliver det vel noget, der minder om et gennembrud, siger han til tipsbladet.dk.

Sommerens OL er ikke urealistisk, efter Niels Frederiksen havde ham med på U21-landsholdets træningslejr for nylig, men det er ikke noget, som han tænker på.

- Jeg vil lyve, hvis jeg sagde, det ikke vil være kæmpestort at være med til, men det er ikke noget, som jeg har så meget fokus på. Det er lang tid ude i fremtiden, og der er også en masse problemer med det, der skal løses først, afslutter han med henvisning til reglen om, at klubberne ikke er forpligtet til at frigve sine spillere.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO