• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

AaB køler rygterne ned

AaB køler rygterne ned
Illustration

Spillere som Jeppe Curth og Lasse Nielsen er stadig varme på rygtebørsen, men AaB-sportschef Allan Gaarde beholder helst begge spillere.

Af Torsten Kjems Hansen

Ved midnat lukker og slukker transfervinduet for denne omgang, og meget kan nå at ske i løbet af dagen. I Aalborg glæder man sig over det fornemme comeback mod Brøndby, hvor et nederlag med ti minutter tilbage af kampen blev vendt til en 2-1-sejr, der gør en enorm forskel for begge klubber. 

Mens rygterne om endnu en tilgang til Brøndby svirrer er der strømme modsat i AaB, hvor blandt andet klubbens tidligere topscorer Jeppe Curth og forsvarsgeneral Lasse Nielsen er rygtet væk.

Jeppe Curth har ikke spillet for AaB den seneste måned og var til søndagens triumf sat helt uden for truppen. Der har været rygter om en lejeaftale inden midnat, men Jeppe Curth afviser de rygter, lige som sportschef Allan Gaarde gør det.

-At Jeppe sad udenfor mod Brøndby skyldtes at han efter en skadespause først lige er begyndt at træne igen. Formen er derfor ikke den allerbedste. Vi har 25 spillere i førsteholdstruppen, og dem regner vi med at køre efterårssæsonen færdig med, siger Allan Gaarde til BT.

I sidste uge blev Lasse Nielsen sat i forbindelse med et skifte til en russisk klub, men Allan Gaarde regner med at holde på den vigtige forsvarsspiller, selv om loyaliteten overfor klubben gør, at AaB ikke stiller sig i vejen for et skifte, hvis der kommer et fornuftigt bud i de sidste timer af transfervinduet.

 

Superliga

Mere Superliga

Fokus