Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

AaB-matchvinder: Manglede kun at score flere mål

AaB burde have scoret mere end en gang mod AC Horsens, understreger angriberen.

Tom van Weert sikrede AaB sæsonens første sejr i Superligaen mandag aften, da han scorede kampens eneste mål i en smal sejr over AC Horsens.

I slutminutterne pressede AC Horsens ellers på for en udligning, og det blev mere spændende, end det nok burde være blevet. I hvert fald havde AaB en lang række chancer til at lukke kampen tidligere, og det ærgrer matchvinderen, at de ikke formåede at gøre det.

Læs også:Tom van Weert sikrer AaB første sejr i sæsonen

- Som vi snakkede om i pausen, havde vi allerede haft store chancer for at komme foran der. Heldigvis lykkedes det tidligt i anden halvleg, men efterfølgende skulle vi også have lukket kampen med endnu et mål. Det blev spændende til sidst, fordi vi ikke afsluttede godt nok. Det er det eneste, vi manglede i dag - flere mål. Men jeg er glad for, at vi kom i gang og fik sæsonens første sejr, siger Tom van Weert til TV3 Sport efter kampen.

Angriberen blev selv udskiftet efter knap 70 minutter, og han var tydeligt utilfreds med udskiftning, men han forstår cheftrænerens beslutning.

Læs også:Bedst og værst: Der skal trænes afslutninger i AaB

- Jeg havde lige haft flere chancer for at score, så jeg ville gerne blive på banen og gøre det færdigt og score et andet mål. Jeg respekterer selvfølgelig trænerens beslutning, men som angriber, som har haft muligheder, er det altid bedst at blive på banen, siger Tom van Weert.

AaB har nu hentet fire point efter to kampe. De spillede uafgjort mod Lyngby Boldklub i premiererunden. 

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da AaB tog imod AC Horsens

Læs også:Jonas Dal arbejder på stilen i AC Horsens: Der er fokus på vores udvikling