• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

AaB tester amerikansk forsvarstalent

AaB tester amerikansk forsvarstalent
Illustration

AaB tester amerikansk transferfrit talent de den kommende uge. 

Af Torsten Kjems Hansen

AaB kigger i de kommende dage den amerikanske midterforsvarer Sebastien Ibeagha an ved en prøvetræning.

Det nigeriansk-fødte talent træner med i AaB fra lørdag formiddag og er Superligaklubbens første skridt i retning af at finde en afløser for Lasse Nielsen, der allerede har meddelt, at han forlader AaB til sommer, når kontrakten udløber.

- Besøget af Ibeagha skal ses i det længere perspektiv og som forberedelse af sommerenes transfervindue. Vi har fået gode efterretninger om ham som spiller, og derfor har vi inviteret ham til prøvetræning, fortæller AaB’s sportschef Allan Gaarde til aabsport.dk.

- Herfra kan vi vurdere hinanden, og så må vi se, om der på et tidspunkt kan blive tale om et samarbejde, siger Allan Gaarde.

Sebastien Ibeagha er noteret for syv U/20-landskampe for USA og kommer fra Duke University. I 2012 opnåede Sebastien Ibeagha hæderen ACC Defensive Player of the Year og blev i 2013 udpeget til at træne med det amerikanske U/23-landshold.

Sebastien Ibeagha er et produkt fra MLS-klubben Houston Dynamos akademi- og ungdomshold, men er i øjeblikket uden kontrakt. 

Det er planen, at Sebastien Ibeagha træner med i mindst den kommende uge, hvor to testkampe mod AC Horsens og Vejle er på programmet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus