Superliga Victor Risager

Åben for flere år i Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Niels Frederiksen vil ikke udtale sig om interesse for ham selv. Han er dog åben for flere år i Brøndby, fortæller han.

Af Victor Risager

Med gode præstationer i Superligaen følger som regel interesse fra større udenlandske klubber. Det gælder både spillere, men så sandelig også trænere.

Og man må sige, at Niels Frederiksen har præsteret godt i sin tid som cheftræner i Brøndby IF. Her skal sidste sæsons mesterskab i særdeleshed fremhæves, men også denne sæson har de blå-gule gjort det fint i Superligaen efter en ellers skuffende sæsonstart.

Derfor ville det ikke være utænkeligt, at andre klubber havde bidt mærke i den 51-årige træners præstationer med Brøndby.

Adspurgt om eventuel interesse fra andre klubber, lukker Niels Frederiksen dog helt i. 

- Jeg vil godt udtale mig om alle mulige andre, men jeg vil aldrig udtale mig om mig selv på den konto. Det gør jeg aldrig. Af respekt for alt kommenterer jeg aldrig på den slags ting, siger Brøndby-træneren og påpeger, at han har kontrakt halvandet år endnu.

De blå-gules succestræner tænker heller ikke meget på at planlægge sine eventuelle næste skridt.

- Jeg tænker ikke så meget på det. Jeg er ikke så vild med de der karriereplanlægninger, fordi så meget afgøres af tilfældigheder i den her branche. Jeg har haft det princip, at hvis man får en god mulighed, skal man følge den. Det gjorde jeg, da jeg blev U21-landstræner, og da jeg blev træner her i Brøndby. Så jeg tager det stille og roligt.

Den tidligere U21-landstræner nyder også at være i Brøndby. Ja, faktisk har han det så godt på Vestegnen, at han ikke vil afvise at blive i flere år fremover.

- Ja, det ville jeg ikke udelukke. Det kunne jeg sådan set godt se, siger han.

Niels Frederiksen har været cheftræner i Brøndby IF siden 2019 og har kontrakt frem til sommeren 2023.